AKCIÓ: Minden videós csomagunk -40.000 Ft kedvezménnyel foglalható ÁPRILIS 21-ig!

Esküvői Videózás és Fotózás

Természetes Stílusú, 4K Esküvői Filmet készítünk
Drónos légi felvételekkel, amiben kiemeljük a szépségeteket

Esküvői Fotózás és Videózás

Varázsoljuk Felejthetetlenné Nagy Napodat

Highlights filmek - a Legszebb pillanatokról

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about petra es robi eskuvoi video film belyegkep

Petra & Robi

"Minden egyes pillanat tökéletesen tükrözte az esküvőnk hangulatát..."

Boldizsár és csapata lenyűgöző munkát végzett! Minden egyes pillanat tökéletesen tükrözte az esküvőnk hangulatát. Öröm volt újra és újra megnézni a felvételeket, ismét átélni a pillanatokat. 

Csak ajánlani tudjuk Őket, mivel igazán profi munkát végeztek, és látszott, hogy szívüket-lelküket beleadták. Köszönjük!

"...Boldizsárnak rendkívül jó ötletei voltak..."

A videóink gyönyörűek lettek! Boldizsár rendkívüli jó ötletekkel állt elő, és nagyon könnyű volt velük dolgozni. Végül egy gyönyörű filmet kaptunk, ami tökéletesen tükrözi életünk legszebb és legboldogabb napját!

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about Niki és Máté esküvői videó film

Niki & Máté

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about Magdolna és András (1) esküvői videó film

Magdolna & András

"...A filmjeink valóban csúcsminőségűek..."

Mindenki nagyon profi esküvői videós volt a csapatból, nyitottak az új dolgokra, ugyanakkor fegyelmezettek és lelkiismeretesek. A filmjeink valóban csúcsminőségűek! 

Köszönjük a profi munkátokat és a hasznos tippeket, amiket az esküvőnkön adtatok! Mindenkinek ajánlunk Benneteket!

"...milyen profin és szenvedélyesen rögzítette Boldizsár az esküvőnket..."

Minden pillanatot imádunk a filmünkön! Nehéz szavakba önteni, milyen profin és szenvedélyesen rögzítette Boldizsár az esküvőnket. Ugyanakkor alázattal és szívbéli kedvességgel figyelt ránk az egész esküvő alatt. Köszönünk mindent!

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about Kata és Szüleyman (1) esküvői videó film

Kata & Süleyman

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about eliza és balázs (2) esküvői videó film

Eliza & Balázs

"...megörökített minden pillanatot, amelyek most örökké velünk maradnak..."

Csak áradozni tudunk a Csodaszép esküvő filmes csapatának munkájáról. A gyönyörű és a megható jelenetek megörökítésével egy olyan videót kaptunk, amely minden pillanatot megőriz, amelyek fontosak nekünk az esküvőnkről.
Hálásak vagyunk ezért a különleges emlékért!

"...olyan fantasztikus filmet készítettetek nekünk, amilyet el se tudtunk képzelni azelőtt."

Mindenkinek csak ajánlani tudunk Benneteket, mert olyan fantasztikus filmet készítettetek nekünk, amilyet el se tudtunk képzelni azelőtt.  Boldizsárék profizmusa, kreativitása és az a képessége, hogy a legapróbb részleteket is megörökítse, valóban lenyűgöző.
Köszönjük, hogy ilyen csodálatos emléket készítettél számunkra!

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about Viki és Norbert western esküvői videója Highlights kisfilm

Viki & Norbi

Esküvői kisfilmek

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about Regi és Laci 1 esküvői videó film

Regi & Laci

"...az érzelmek, ahogy sikerült megörökítenetek, egyszerűen lenyűgöző!"

Szeretnénk megosztani veletek, hogy mennyire hálásak vagyunk nektek. Ez a videó egy valódi műalkotás, amely igen mély érzelmi hatást gyakorolt ránk. A részletesség, amellyel dolgoztatok, és az érzelmek, ahogy sikerült megörökítenetek, egyszerűen lenyűgöző! Köszönjük, hogy ilyen különlegessé tettétek a napunkat!

"...a képességetek, hogy megörökítsétek a szeretetet és örömöt, páratlan..."

Az esküvői videónk minden várakozást felülmúlt! Ahogy néztük a filmet, arra gondoltunk, hogy a képességetek, hogy megörökítsétek a szeretetet és örömöt, valamint azokat a pillanatokat, amelyek igazán fontosak voltak számunkra, egyszerűen páratlan. A végeredmény egy olyan film lett, amit örökké becsben fogunk tartani. Köszönjük, hogy megvalósítottátok az álmainkat!

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about Kata és Szüleyman (2) esküvői videó film

Kata & Szüleyman

2023 legszebb pillanatai

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Play Video about Show reel 2023 esküvői videó

Ezt mondják rólunk a párok

Visszajelzések

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól

Ismerj meg minket

Egy profi esküvői videós és filmkészítő csapattal dolgozunk együtt.

Operatőrök, vágók és szervezők mind magas szakmai színvonalon űzik a mesterségüket, hogy az esküvői filmetek a lehető legmagasabb színvonalon készüljön el.
A nyárhoz közeledve egyre több foglalást kapunk, ezért foglald le mielőbb az esküvőtök napját!

6 lépés

hogy Esküvőtök Fotóján és Videóján a lehető Legszebbek legyetek!

Esküvőtök napja egyszeri és megismételhetetlen. Miután hónapokig tervezgetted, érdemes a legjobbakra bízni ennek a különleges napnak a megörökítését. Tapasztalt fotós és videós csapatként pontosan tudjuk, hogy milyen fontosak ezek a pillanatok, ezért minden tudásunkkal és tapasztalatunkkal azon vagyunk, hogy a lehető legjobban rögzítsük ezeket az emlékeket.
1.

Megfelelő előkészületek

Gondoskodjatok a részletekről: Minden apró részlet számít! Válasszatok olyan ruhákat, kiegészítőket és dekorációt, amelyek tükrözik a stílusotokat és személyiségeteket. Ez segít abban, hogy a fotókon és videókon is az igazi énetek ragyoghasson.

2.

Professzionális smink és haj

Szakértői kéz érintése: Egy profi sminkes és fodrász segítségével tökéletesíthetitek megjelenéseteket. A szakértők tudják, hogyan emeljék ki a legjobb vonásaitokat, miközben természetes és elegáns hatást érnek el.

3.

Pihentető alvás

Frissesség és ragyogás: Győződjetek meg róla, hogy az esküvő előtti éjszakán jól alszotok. A kipihent megjelenés kulcsfontosságú a fényképeken és videókon.

4.

Természetes pózok és kifejezések

Légy önmagad: A legjobb képek akkor készülnek, amikor természetesen viselkedtek. Próbáljatok elengedni minden feszültséget, és csak élvezzétek a pillanatot. Mi segítünk abban, hogy kényelmesen érezzétek magatokat a kamera előtt.

5.

Az időzítés fontossága

A tökéletes fényben: Az esküvői fotózás és videózás időzítése kulcsfontosságú. Ügyeljünk arra, hogy a legjobb fényviszonyokat használjuk ki, különösen az aranyóra alatt, amikor a napfény különösen gyönyörű.

6.

Bizalom a fotósban és videósban

Bízzatok a szakértőkben: Válasszatok olyan fotóst és videóst, akiben teljes mértékben megbíztok. A jó kommunikáció és a kölcsönös bizalom lehetővé teszi, hogy az igazi érzelmeket és pillanatokat örökítsük meg.

Ezeket a lépéseket követve biztosak lehetünk abban, hogy az esküvőtök fotóin és videóin 
A LEHETŐ LEGSZEBBEK LESZTEK.

Nézzétek meg csomagjainkat és árainkat majd vegyétek fel velem a kapcsolatot!

MIRE SZÁMÍTHATTOK MÉG ha elkezdünk együtt dolgozni

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól

Személyre Szabott Kiszolgálás

Egyéni Konzultáció

Minden esküvő egyedi, és mi hiszünk abban, hogy a szolgáltatásainknak tükrözniük kell ezt az egyediséget. Egy személyre szabott konzultáció során alaposan megismerjük a párok stílusát, vágyait és elképzeléseit. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra, hogy minden apró részletre odafigyeljünk, legyen szó a helyszín kiválasztásáról, a nap menetrendjéről, vagy akár a fotózási stílusról. A célunk az, hogy teljes mértékben megértsük az elképzeléseiteket, és azokat a legjobb tudásunk szerint valósítsuk meg.

Rugalmas Tervezés

Az esküvői fotózás és videózás tervezésekor készen állunk arra, hogy alkalmazkodjunk a változó igényekhez és körülményekhez. Tudjuk, hogy az esküvőszervezés során gyakran merülnek fel új ötletek, változnak a tervek, vagy adódnak váratlan kihívások. Ebben a dinamikus folyamatban rugalmasan kezeljük a változásokat, és mindig készen állunk alternatív megoldásokat találni, hogy az esküvőtök minden részlete tökéletes legyen.

Professzionális Tapasztalat és Tanácsadás

Szakmai Tanácsok

A több éves tapasztalatunk alapján szakértői tanácsokat nyújtunk a fotózás és videózás minden aspektusában. Segítünk kiválasztani a legideálisabb helyszíneket, figyelembe véve a fényviszonyokat és a háttér szépségét. Tanácsokat adunk a nap menetrendjének optimalizálására is, hogy a legjobb pillanatokat rögzíthessük, anélkül, hogy zavarnánk az esküvő természetes folyamát. Ez a hozzáértés biztosítja, hogy minden apró részlet tökéletes legyen.

Technikai Támogatás

A legmodernebb technológia alkalmazásával biztosítjuk, hogy a fotóink és videóink a legmagasabb minőséget képviseljék. Folyamatosan frissítjük a felszereléseinket és szakértelmünket, hogy a legújabb trendeket és technikákat alkalmazhassuk. Ez a technikai támogatás nem csak a képminőséget javítja, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy kreatívabb és innovatívabb módon dolgozzunk, biztosítva ezzel, hogy az esküvői fotóitok és videóitok valóban kiemelkedjenek.

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól

Együttműködés és Kommunikáció

Folyamatos Kapcsolattartás

Az együttműködésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos kommunikációra. Minden lépésnél kapcsolatban maradunk veletek, hogy naprakészek legyetek a tervezés minden részletével kapcsolatban. Legyen szó időpont-egyeztetésről, helyszínválasztásról vagy stílusbeli kérdésekről, mi mindig elérhetőek vagyunk, hogy segíthessünk. Ez a nyitott kommunikációs csatorna lehetővé teszi, hogy mindenki ugyanazon az oldalon legyen, és hogy a végeredmény pontosan tükrözze az elképzeléseiteket.

Gyors Válaszok

Tudjuk, hogy az esküvőszervezés során sok kérdés merülhet fel. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyorsan és hatékonyan válaszoljunk minden kérdésetekre. Legyen szó az előkészületek részleteiről, a fotózás menetéről, vagy bármilyen technikai kérdésről, mindig készen állunk, hogy segítsünk és támogassunk benneteket a folyamat minden szakaszában.

Egyedülálló és Kreatív Megközelítés

Kreatív Ötletek

Folyamatosan keresünk új és izgalmas módszereket, hogy a fotók és videók még különlegesebbek legyenek. Ez magában foglalja a friss kompozíciós ötleteket, az egyedi megvilágítási technikákat és az innovatív szerkesztési stílusokat. Mindig nyitottak vagyunk a kreatív ötletekre és örömmel dolgozunk együtt veletek azok megvalósításán, hogy az esküvőtök minden egyes képe és videója igazán egyedi és emlékezetes legyen.

Személyre Szabott Stílus

Minden esküvő más és különleges a maga módján, és ezért fontos számunkra, hogy a fotózás és videózás stílusa is tükrözze ezt a különlegességet. Minden projektet egyedi megközelítéssel kezelünk, figyelembe véve a párok személyiségét és az esküvő hangulatát. Ez a személyre szabott megközelítés biztosítja, hogy a végeredmény valóban tükrözze az egyéniségeteket és azokat az értékeket, amelyeket a legfontosabbnak tartotok.

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól

Utómunka és Kézbesítés

Professzionális Szerkesztés

A fotók és videók utómunkálata során a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel dolgozunk. Ez a szakasz különösen fontos, mivel itt adunk végső formát a képeknek és videóknak. A szerkesztési folyamat során odafigyelünk minden egyes részletre, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Ebben a fázisban a képek színeit, fényerejét és kontrasztját finomhangoljuk, valamint a videókat vágjuk és szerkesztjük, hogy azok a lehető legjobban tükrözzék az esküvőtök varázsát.

Gyors és Megbízható Kézbesítés

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a képeket és videókat időben, a megbeszélt határidőre kézbesítsük. Ez a folyamat magában foglalja a digitális képek és videók online átadását, valamint szükség esetén a nyomtatott albumok elkészítését és postázását. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a végeredményt a lehető leghamarabb megkapjátok, hogy élvezhessétek és megoszthassátok a csodálatos emlékeket a családtagok

Teljes Körű Elkötelezettség

Az Esküvő Napján

Az esküvő napján teljes mértékben az elkötelezett szolgáltatásunkra számíthattok. Ott leszünk veletek az elejétől a végéig, hogy minden fontos és meghitt pillanatot megörökíthessünk. Legyen szó a készülődés intim pillanatairól, az oltárnál történő megható pillanatokról, vagy a fogadás vidám és felemelő eseményeiről, mi minden lépésnél ott leszünk, hogy rögzítsük ezeket az emlékeket. Diszkréten, de hatékonyan dolgozunk, hogy az esküvőtök természetes folyamata zavartalan maradjon.

Garancia a Minőségre

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk. Ez a garancia nem csak a képek és videók minőségére vonatkozik, hanem a teljes szolgáltatásra és az ügyfélkiszolgálásra is. Minden erőfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy az esküvőtök fotózása és videózása felülmúlja az elvárásaitokat, és örök emléket hagyjon számotokra.

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól

Utiköltség és szállásdíj

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól

Míg más videósoknál azt számolgathatod, hogy hány kilométerre van az esküvőd helyszíne a videós bázisától és ez mennyibe fog neked fájni a videó készítés díján felül, addig nálunk a kiszállás teljesen ingyenes.

Bárhol is lesz az esküvőtök megtartva Magyarország területén, mi nem számunk fel sem utiköltséget, sem szállásdíjat!

Így Tudunk Együtt Dolgozni

Kezdeményezés

A kapcsolatfelvétel az első és egyik legfontosabb lépés a közös munkánk során. Vegyetek fel velünk kapcsolatot emailen, telefonon vagy a weboldalunkon keresztül, és mi gyorsan reagálunk. Ez az első lépés lehetőséget ad arra, hogy megismerjük egymást, és megbeszéljük az esküvőtökkel kapcsolatos alapvető információkat. Mindig örömmel halljuk a történeteteket, és izgatottan várjuk, hogy megismerjük az elképzeléseiteket.

Személyre Szabott Konzultáció

A személyre szabott konzultáció során részletesen megbeszéljük az elképzeléseiteket, stílusotokat, az esküvő részleteit, és válaszolunk minden felmerülő kérdésetekre. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy megértsük az egyedi igényeiteket, és hogy a szolgáltatásainkat teljes mértékben a ti elképzeléseitekhez igazítsuk. A konzultáció során kialakítjuk az esküvői fotózás és videózás alapvető kereteit, beleértve a stílust, a hangulatot és a speciális kéréseket.

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól

Szolgáltatási Ajánlat

Miután megismertük az elképzeléseiteket és megvitattuk az esküvő részleteit, elkészítjük a személyre szabott ajánlatot. Ez az ajánlat részletesen tartalmazza a szolgáltatásaink leírását, beleértve a fotózás és videózás időtartamát, a helyszíneket, a képek és videók szállításának módját és természetesen az árakat. Ez az ajánlat teljes átláthatóságot biztosít, és segít abban, hogy teljes képet kapjatok a szolgáltatásainkról és azok költségeiről.

Szerződéskötés

A részletek tisztázása és az ajánlat elfogadása után szerződést kötünk. Ez a szerződés biztosítja mindkét fél jogait és kötelezettségeit, és formális keretet ad a közös munkánknak. A szerződésben rögzítjük a szolgáltatásokat, az árakat, a fizetési feltételeket, és a fotók és videók kézbesítésének módját és idejét. Ez a lépés biztosítja, hogy mindkét fél számára világosak és átláthatóak legyenek a várakozások és kötelezettségek.

Részletes Tervezés

A szerződéskötés után elkezdjük a részletes tervezést. Ez magában foglalja a fotózás és videózás pontos időpontjainak, helyszíneinek és speciális kéréseinek megbeszélését. Ebben a fázisban szorosan együttműködünk veletek, hogy minden részletet pontosan tervezzünk meg, és hogy biztosítsuk az esküvőtök sima lebonyolítását. Ez a lépés lehetőséget ad arra, hogy finomhangoljuk a terveket, figyelembe véve az időjárást, a helyszín sajátosságait és a nap menetrendjét.

Folyamatos Kommunikáció

A tervezés és az előkészületek során folyamatosan kapcsolatban maradunk veletek. Ez biztosítja, hogy minden részletet egyeztethessünk, és hogy naprakészek legyetek minden változással és fejleménnyel kapcsolatban. A folyamatos kommunikáció lehetővé teszi, hogy bármilyen kérdés vagy aggodalom azonnal kezelhető legyen, és hogy a tervek simán és zökkenőmentesen valósuljanak meg.

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól

Professzionális Munkavégzés

Az esküvő napján a megbeszélt időpontban és helyszínen vagyunk, hogy minden fontos pillanatot megörökítsünk. Professzionális és tapasztalt csapatunkkal biztosítjuk, hogy a fotózás és videózás zökkenőmentesen és magas színvonalon zajljon. A fotózás és videózás során különös figyelmet fordítunk a természetes pillanatok megörökítésére, és arra, hogy a képek és videók tükrözzék az esküvőtök valódi hangulatát és emlékeit.

Diszkrét Jelenlét

A nagy napon diszkréten és észrevétlenül dolgozunk, hogy a természetes pillanatokat rögzíthessük anélkül, hogy zavarnánk az eseményeket. A célunk az, hogy a lehető legkevésbé legyünk feltűnőek, miközben rögzítjük az esküvő minden fontos és megható pillanatát. A diszkrét jelenlétünk lehetővé teszi a párok és a vendégek számára, hogy teljes mértékben élvezzék az esküvőt anélkül, hogy a fotózás vagy videózás zavarná őket.

Professzionális Szerkesztés

Miután a fotózás és videózás befejeződött, elkezdjük a fotók és videók utómunkálatait. Ebben a szakaszban a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel dolgozunk, hogy a végeredmény tökéletes legyen. A fotókat és videókat alaposan átnézzük, szerkesztjük és finomítjuk, hogy a lehető legjobb minőséget és hangulatot érjük el. Minden képet és videót gondosan válogatunk és szerkesztünk, hogy biztosítsuk, hogy a legjobb pillanatok kerüljenek a végső anyagba.

Végső Anyagok Átadása

A szerkesztési folyamat befejeztével elkészítjük a végső anyagokat a kézbesítésre. A fotókat és videókat digitális formátumban, vagy kívánság szerint nyomtatott albumokban adjuk át. A digitális képek és videók egyszerűen letölthetőek és megoszthatóak lesznek, míg a nyomtatott albumok kézzelfogható emlékeket biztosítanak az esküvőtökről. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a kézbesítés gyors és megbízható legyen, és hogy a végeredményeket a lehető leghamarabb kézhez kapjátok. Szívünkön viseljük, hogy az elkészült fotók és videók minél előbb eljussanak hozzátok, hogy újra átélhessétek az esküvőtök csodálatos pillanatait. A digitális formátum lehetőséget ad arra, hogy az emlékeket azonnal megosszátok a családdal és a barátokkal, míg a nyomtatott albumok tartós emléket jelentenek, amelyeket generációkon keresztül megőrizhettek.

, Esküvői Fotózás és Videózás – Profi fotós-videós csapattól
Kattints ide és nézzétek meg csomagjainkat, árainkat majd vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Gyakori Kérdések

Országosan vállalunk fotózást és videózást. Távolabbi helyszínek esetén legyen szó külföldről vagy belföldről utazási költségeket számolunk fel, kivéve Budapestet.
Az esküvői szezonban a naptárunk gyorsan betelik, ezért javasoljuk, hogy legalább 6-12 hónappal az esküvő előtt foglaljatok le minket, hogy biztosítsátok a kívánt dátumot.
Az árak a választott csomagtól függően változnak. Kérjétek a részletes árlistánkat, ahol megtalálhatjátok a különböző csomagok leírását és árait.
Az esküvő napján a megbeszélt időpontban érkezünk, és a teljes eseményen át elkísérünk titeket, hogy minden fontos pillanatot megörökítsünk. A fotózás és videózás menetét előre egyeztetjük veletek.

A képek és a videó átadásának ideje a választott csomagtól függ, de általában 4-8 hét alatt elkészülünk a szerkesztéssel és a végső anyagokkal.

Igen, kínálunk kreatív videózást is, segítünk a helyszín és a fények kiválaszatásában és bárhová el is kísérünk benneteket. Különdíjat számolunk fel.

A fizetési feltételeket a szerződés tartalmazza. Általában egy foglaló (50%) szükséges a megerősítéséhez amit a szerződés megkötése után küldünk. A fennmaradó hátralékot (50%) pedig az esküvő napján készpénzben, vagy az esküvő utáni 1 hétben átutalással tudjátok rendezni.

Természetesen! Mindig örömmel egyeztetünk veletek a zeneválasztás kapcsán, hogy az elkészült anyagok teljes mértékben tükrözzék az elképzeléseiteket.

A különböző videók különböző rendelkezésre állási időt adnak, mint például a hosszabb highlights vagy kisfilmek, illetve a nyitótánc és szertartásokról szóló felvétel.

Mindig gondoskodunk arról, hogy tartalék felszerelések álljanak rendelkezésre minden eseményen, így technikai probléma esetén is zökkenőmentesen tudjuk folytatni a munkát.
Nézd meg az árainkat és foglalj időpontot!