AKCIÓ: Minden videós csomagunk -40.000 Ft kedvezménnyel foglalható ÁPRILIS 21-ig!

Gyakori kérdések az esküvői videózásról

Kérdések A Jelenlétünkkel kapcsolatban Az Esküvőtökön

Mindig elegánsan öltözünk, hogy beolvadjunk az esküvői vendégek közé és ne vonjuk el a figyelmet az esküvőtökről.
Ez attól függ, hogy melyik csomagot választottátok, és az esküvői hagyományaitoktól. Hagyományos keresztény esküvők esetén általában éjfél 1-ig maradunk. Tudjuk, hogy például a hindu esküvők több napig tartanak, ezért fontos, hogy az egyedi igényeitekhez igazodjunk.
Fontosnak tartjuk, hogy jó kapcsolatot ápoljunk azokkal a szolgáltatókkal, akikkel együtt dolgozunk. A fotó- és videófelvételeknek jól kell együttműködniük, ezért mindent megteszünk, hogy a mi részünkről minden rendben legyen.
Szeretünk együttműködni az esküvői fotósokkal. Amikor megérkezünk, felkeressük őket, és megkérdezzük tőlük, milyen szögekből szeretnének fényképezni és mely helyeket tartják a legjobb fotózási pontoknak.
, Gyakori kérdések az esküvői videózásról

Zene és hangfelvétel

Igen, természetesen kiválaszthatjátok a zenét, de ha nem vagytok teljesen biztosak benne, van egy lejátszási listánk, amely több mint 200 ‘esküvőre alkalmas’ dalt tartalmaz, amelyek közül választhattok. Ha még mindig nem vagytok biztosak, és inkább a szakemberekre bíznátok, mi örömmel segítünk megtalálni a tökéletes zenét az esküvői filmhez.

Természetesen! Felvesszük az egész esküvői ceremóniát, mind ember által kezelt mozgó kamerával, mind álló kamerával. Ezt a teljes felvételt megkapjátok az esküvői film mellett minden csomagunkban.
Két kis, de magas minőségű lavalier mikrofonnal, amelyek közül az egyiket az eskető előtt helyezzük el, a másikat pedig csak a vőlegényre erősítjük. Ne aggódjatok! Tapasztalataink szerint egy mikrofon tökéletesen rögzíti mindkettőtök hangját, és közben nem rontja el az esküvői ruhát.

Utazás, Étkezés, Szállás

Elsősorban az Egyesült Arab Emírségekben dolgozunk esküvői videográfusként, de nyitottak vagyunk arra, hogy bármilyen célállomásra utazzunk a világon!
Az utazási költségeket az esküvő időpontja és helyszíne alapján számoljuk ki. Ha felvesszétek velünk a kapcsolatot, pontos utazási díjat tudunk biztosítani.
Igen, szeretnénk, ha gondoskodnátok az étkezésről és a szállásról az esküvő napján (vagy napjain). A szállás tekintetében egy egyszerű panzió is tökéletesen megfelel!
, Gyakori kérdések az esküvői videózásról

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdések

Büszkék vagyunk az utómunka folyamatunkra. Bár szerkesztő csapatunk keményen dolgozik, nagyon óvatosak is, és minden apró részletre odafigyelnek. Emiatt általában 4-8 hétig tart, mire a videótok elkészül.
Nyers felvételeket biztosítunk az esküvőkhöz, de ezeket a csomaghoz kell hozzáadni. Fontos számunkra, hogy a párok tisztában legyenek azzal, hogy a “nyers felvételek” hogyan néznek ki a kézbesítéskor. A nap folyamán sok rövid klipet készítünk, amelyek közül néhány csak 5 másodperc hosszú. Ez átlagosan körülbelül 700-1000 különböző klipet jelent. Ezeket a klippeket alaposan átnézzük, hogy kiválasszuk a legjobbakat, amelyek bekerülnek az esküvői filmetekbe. A nyers felvételek, amiket kapni fogtok, szintén magas minőségűek, és egy folyamatos videót képeznek, ahol az esküvőn készített összes klip kronologikus sorrendben van.
Nem fogunk pózolni vagy színpadra állítani titeket az esküvői fotózáson. A “légy-a-falon” stílusunkkal a napot úgy fogjuk rögzíteni, ahogy az kibontakozik, mert amikor jól érzitek magatokat, kényelmesen és szórakozva, a fotók nem is lehetnek mások, mint nagyszerűek! Célunk, hogy valódi pillanatokat rögzítsünk a nap folyamán anélkül, hogy zavaróak lennénk. Valójában a legnagyobb dicséret, amit friss pároktól kapunk, az, hogy észre sem vették a jelenlétünket, mert olyan jól beleolvadtunk a vendégek közé. Nagy teljesítményű zoom objektívekbe fektettünk be, hogy a fontos pillanatokat közelről rögzítsük anélkül, hogy zavarnánk titeket.
Nagyon hasznos lehet, ha összeállítotok egy listát a kívánt felvételekről és azokról a konkrét részletekről, amelyek fontosak a helyszínetekkel kapcsolatban. Nem kell azonban siettetni. Bármikor írhattok nekünk üzenetet az esküvő előtt, ha fontos ötlet merül fel, és mi is sok ötlettel és tippel szolgálunk!

A videótokat egy DropBox linken keresztül fogjuk kézbesíteni 4-8 héttel az esemény napja után. Ez a link 60 napig aktív lesz, és a családtagokkal és barátokkal közösségi médián keresztül megoszthatjátok. A videót közvetlenül a számítógépre vagy laptopra is letölthetitek, hogy évekig megőrizzétek! Opcióként fel is tölthetjük a videót YouTube-ra, hogy minél könnyebben megosztható legyen.

A párok nevével gravírozott fa USB csomagolás külön, kis díjért elérhető.

Mindenféle esküvőt filmezünk, beleértve az azonos neműek közöttit is. A szerelem az szerelem, és úgy véljük, hogy minden pár megérdemli, hogy különleges napját gyönyörűen rögzítsük.

Eszközökkel kapcsolatos kérdések

Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk ebben az iparágban, és a felszerelésünket a legmodernebbnek tekintik. A kameráink elég erősek ahhoz, hogy észrevétlenül tisztán és magas minőségű (4K) videót készítsenek.
Ez attól függ, hogy melyik csomagot választjátok, de általában 2-3. Mindig hozzáadhatsz extra videográfusokat a választott csomagodhoz. További információért az extra videográfusok árairól kattintsatok a “CSOMAGOK” fülre.
Nagyon diszkrét felszerelést használunk, amely nem tartalmaz kábeleket vagy erős fényeket. Általában egyáltalán nem is szükséges lámpákat használnunk. Az egyetlen alkalom, amikor szükség van rájuk, az a fogadás során van, amikor a fény nem túl erős. Még ekkor is, az csak éppen annyira világos, hogy megvilágítsa a témánkat 3 méteren belül a kamerától.
Természetesen! Mindig hozunk extra kamerákat és kiegészítőket, ha valami történne az eredeti felszereléssel. Az összes felszerelésünket folyamatosan az autónkban tartjuk, ha bármi történne.
, Gyakori kérdések az esküvői videózásról

Jogi és Pénzügyi, valamint Fizetéssel Kapcsolatos Kérdések

Igen. Mint professzionális esküvői videográfiai vállalat, ügyfeleinknek szerződést kell aláírniuk annak érdekében, hogy mindkét fél számára világosak legyenek az elvárások. A szerződés lehetővé teszi számunkra, hogy felkészültek legyünk, így minden esküvői videó gond nélkül elkészülhet. Ha szeretnétek egy példányt a szerződésünkről és az általános szerződési feltételeinkről, kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot.
A lemondási politikánk szerint, ha 60 napon belül mondjátok le a szolgáltatásunkat az esküvő előtt, a foglalási díjatok teljes összegét nem kapjátok vissza. Azonban, ha 61 nappal az esküvő előtt mondjátok le a szolgáltatásunkat, a lemondási díj csak a foglalási díj 50%-a. A végső fizetési határidő az esküvőtök napja. In the event that you need to postpone your wedding date, please provide all of your vendors with as many alternative dates as possible.
Igen, természetesen meg tudjuk tenni! Ha szeretnétek, hogy az esküvői filmetek ne legyen nyilvános, csak értesítsetek minket erről a kérésről. Szemben néhány más esküvői videográfussal, mi nem kérünk tőletek egy fillért sem, ha inkább privátban szeretnétek tartani a dolgokat.
Csomagjainkat, árainkat és minden további szolgáltatásunkat a “CSOMAGOK” fülön találjátok meg, vagy kattintsatok ide: [Link]
Valóban. A drónfelvételek minden csomag alapvető részét képezik! Ez azt jelenti, hogy ezért a szolgáltatásrészért nem kell külön fizetnetek.
A legkönnyebb módja a fizetésnek a nemzetközi banki átutalás, és Revoluton keresztül is fizethettek. Az előleg befizetésével, amely a foglalási díj 50%-a, biztosítjátok szolgáltatásainkat az esküvői napotokra. A maradék 50%-ot csak az esküvőtök napján kell kifizetnetek.

Garanciák

Senki sem szeretne arra gondolni, hogy a videósa beteg lesz az esküvő napján, de fontos felkészülni mindenre. Cégünknél van egy helyszínen kívüli tartalékcsapat, amely vészhelyzet esetén készen áll, ha a tervezett produkciós csapattal bármi történne.
Ritka eset, hogy egy pár változtatást szeretne a videóikon. Azonban néha előfordul, olyan okok miatt, amelyek a mi irányításunkon kívül esnek. Ha van valami, amit szeretnétek megváltoztatni a filmeken, egy ingyenes korrekciós lehetőséget kínálunk. Emiatt fontos, hogy alaposan megvitassuk, mit szeretnétek megváltoztatni, hogy egyszerre, és lehetőleg a lehető leghamarabb korrigálhassuk a filmeket.
Ez a film a nap legjobb pillanatait összegzi zenére. Beleszőjük az élő hangokat, mint például az egymásnak írt üzeneteket, az esküvői fogadalmakat, a ceremónia és a pohárköszöntők hangjait. Az eredmény egy olyan mozifilm, amely megragadja a nap érzelmeit, így újra és újra átélhetitek a házasságotok során. Elképzelhető, milyen csodálatos lenne bemenni a moziba és megnézni egy filmet a saját esküvőtökről… pontosan ilyen érzés lesz megnézni az esküvői filmeteket!
Természetesen. Tapasztalataink vannak minden keresztény felekezetben, a katolicizmustól a presbiteriánusig, gyakran kezelünk zsidó ceremóniákat, és jól ismerjük a hindu-indiai és a hagyományos ázsiai kultúrákat, mint a kínai és a japán esküvőket, valamint a hagyományos görög, afrikai és más kulturális ceremóniákat. 1200 esküvővel a hátunk mögött mindent kezeltünk már! Különösen itt, a DC és Baltimore régióban, ahol nagy a sokszínűség. Ettől eltekintve mi csak arra vagyunk ott, hogy dokumentáljuk a napot, ahogy az kibontakozik. Tehát bármilyen felekezetű is legyen a ceremóniátok, a megközelítés nagyjából ugyanaz.
, Gyakori kérdések az esküvői videózásról

Foglalással kapcsolatos kérdések

Amint meghatároztátok az esküvői dátumot, jó ötlet elkezdeni gondolkodni a videócsapat lefoglalásán. Azt ajánljuk, hogy legalább 8-12 hónappal előre foglaljatok, hogy biztosítsátok a legjobb árakat és elérhetőséget. Az esküvői szezon zsúfolt lehet, és szeretnénk biztosítani, hogy tudjuk kezelni a dátumaitokat. Ez időt is biztosít számunkra, hogy megismerjük egymást és megvitassuk az esküvői videótok vízióját.
Nagyon egyszerű! Csak tudnunk kell, melyik csomagot választjátok, valamint az esküvő helyét és időpontját. Minden fontos részletet telefonon vagy videóhíváson keresztül beszélünk meg, majd egy egyszerű szerződést küldünk PDF dokumentumként emailben. Amint megkapjuk az 50%-os foglalót, minden rendben! Kapcsolatba lépni velünk a “KAPCSOLAT” fülön keresztül, vagy itt kattintva: [Link]
Nagyon szeretünk találkozni a párokkal az ő nagy napjuk előtt a részletek megvitatására. Azonban tudjuk, hogy ez nem mindig lehetséges. Ezért általában egy telefonos vagy videóhívást javasolunk. Biztosítani szeretnénk, hogy minden kérdésetekre választ adjunk, és teljes mértékben bizalmatok legyen a képességeinkben, hogy az esküvői filmjeiteket és fotóitokat a lehető legkülönlegesebbé tegyük. És ami még fontosabb, hogy egy kicsit megismerjünk benneteket! Nem akarunk idegenek lenni a nagy napotokon, biztosítani szeretnénk, hogy a lehető legkényelmesebben érezzétek magatokat a jelenlétünkben.