AKCIÓ: Minden videós csomagunk -40.000 Ft kedvezménnyel foglalható ÁPRILIS 21-ig!

Megörökítem esküvőtök Varázslatos pillanatait

Professzionális esküvői fotózás országszerte

Fotósként az a küldetésem, hogy minden egyes képpel elmeséljem a történeteteket. Megpróbálom megragadni azokat a pillanatokat, amelyek igazán ti vagytok, és amelyek a leginkább kifejezik az együttlét örömét. Minden esküvő új inspiráció számomra, és arra törekszem, hogy a képeimmel visszaadjam azt a varázslatot, amit csak ti képesek létrehozni.

Böngésszétek végig a portfóliómat, ahol a korábbi munkáimat tekinthetitek meg. Itt láthatjátok, hogyan ötvözöm a kreativitást a természetes pillanatok megörökítésével, hogy minden fotó egy-egy történetet meséljen el.

Amennyiben tetszik, amit láttok, és szeretnétek, ha én lennék az, aki a ti esküvőtöket is megörökíti, ne habozzatok!
Töltsétek ki az űrlapot, és meséljetek nekem a terveitekről.

Alig várom, hogy megismerjük egymást és együtt teremthessünk valami felejthetetlenül gyönyörűt!

Esküvői fotóimat szívvel-lélekkel készítem Nektek

Egy rövid válogatás a munkáimból

esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Gelanyi Dominik

Ismerj meg jobban

Már fiatalon, Angliában és Magyarországon nevelkedve, a két kultúra közötti életem adta meg a lehetőséget, hogy nemzetközi fotósként kezdjek el dolgozni. 18 évesen vásároltam az első kamerámat, amikor Európát szerettem volna bejárni. Ezalatt az utazás alatt sokat tanultam a különböző emberektől és kultúráktól, ami nagyban hozzájárult a fotózási vállalkozásom elindításához.

Esküvői fotózás során a célom az, hogy rögzítsem az emberek örömét és boldogságát. A fotózás nekem több mint munka, ez az életem része. Az esküvőkön szerzett tapasztalatok inspirálnak, hogy folyamatosan fejlődjek a szakmámban és a legjobbak közé tartozzak.

Meggyőződésem, hogy minden esküvő a szerelem egyedi megünneplése. Ezen a különleges napon azon dolgozom, hogy azokat az emlékeket és érzéseket örökítsem meg, amelyeket ti és a szerelmetek megosztottatok az esküvőtökön. Célom, hogy kellemes és felejthetetlen élményt nyújtsak, figyelve minden részletre, hogy minden tökéletes legyen. A diszkrét, háttérből történő fotózásomnak köszönhetően minden egyes pillanat természetes és egyedi történetet mesél el.

Legutóbbi munkáink

Nézd meg a galériákat

Ezt mondják rólam a párok

Visszajelzések

A Nagy Nap

Az esküvői fotózás során kulcsfontosságú számomra, hogy az egyedi és gyönyörű pillanatokat örökíthessem meg, amelyek a nap során zajlanak. Célom, hogy visszaadjam azt a varázslatos atmoszférát, amit ti is átéltetek.

Az előkészületektől kezdődően az egész nap folyamán tudatosan rögzítem az eseményeket, így mikor visszaemlékeztek, minden emlék frissen él majd bennetek.

Kreatív Esküvői Fotózás

Többéves tapasztalatommal mint esküvői fotós, garantálom nektek a legmeghittebb és legemlékezetesebb képeket, ami nem csak a nap eseményeit öleli fel, hanem a kifejezetten rólatok szóló kreatív fotózást is.

Fotózási Stílus

Minden esküvőn arra törekszem, hogy a legtermészetesebb képeket készítsem rólatok és a vendégekről, megörökítve az összes kis pillanatot, amik a nap folyamán megesnek.

Ezt úgy valósítom meg, hogy elsősorban diszkréten, a háttérből dolgozom, így ti és a vendégeitek is zavartalanul élvezhetitek a napot.

Esküvői Fotók

Ha olyan fotóst kerestél, aki minden fontos pillanatban ott lesz veletek és tökéletesen megörökíti az esküvőtöket, akkor bennem megbízhattok.

Esküvői fotós csomagok

Ezüst

csomag
230.000 Ft  
 • 4K képminőség
 • 1 fotós, 2 fényképezőgéppel
 • Rendelkezésre állás 10 óra (max. hajnali 1-ig) 
 •  
 • 200-300 utómunkázott kép
 • Képek átadása online tárhelyen keresztül
 •  

Arany

csomag
250.000 Ft  
 • 4K képminőség 
 • 1 fotós, 2 fényképezőgéppel
 • Rendelkezésre állás 12 óra (max. hajnali 1-ig) 
 •  
 • 500-800 utómunkázott kép 
 • Képek átadása online tárhelyen keresztül
 •  
Népszerű

Gyémánt

csomag
420.000 Ft  
 • 4K képminőség 
 • 2 fotós, 3 fényképezőgéppel
 • Rendelkezésre állás 14 óra (max. hajnali 1-ig) 
 •  
 • 1000-1400 utómunkázott kép  
 • Prémium fotókönyv a legszebb pillanatokról (24-100 oldal terjedelemben)
 • Képek átadása Gravírozott fa pendrive-on és online tárhelyen keresztül is
 •  

FINE-ART Album

Mindenki szeretne valami kézzelfogható emléket a nagy napról. Prémium Fine-Art albumunkkal a legkedvesebb esküvői pillanataitokat örökíthetjük meg, könyvgerinc nélküli kivitelben, hogy a napotok legfontosabb pillanatait zökkenőmentesen tekinthessétek meg.

Ingyenes Kiszállás Pest Megyében

Az esküvőtök tervezése során nem kell plusz utazási költségekkel számolnotok, ha Budapesten vagy Pest megyében tartjátok az esküvőt.

Tökéletesség

Évek tapasztalata alapján minden részletre odafigyelve törekszem arra, hogy ne csak egyszerű képeket, hanem örök emlékeket adjak át nektek. Ha valamelyik képen változtatásra lenne szükség, hogy tökéletes legyen a számotokra, kérlek jelezzétek, és külön díj nélkül végzem el a szükséges korrekciókat.

Részletes árlistánk és csomagajánlataink segítenek Nektek a legjobb döntés meghozatalában.

Mire Számíthattok Még, Ha Elkezdünk Együtt Dolgozni

Amikor a kezeinkbe adjátok az esküvőtök megörökítésének feladatát, sokkal többet kapotok, mint csak egy fotózást. Íme, néhány dolog, amire számíthattok a közös munkánk során:
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Személyre Szabott Konzultáció és Alapos Előkészítés

Első lépésként személyre szabott konzultációt tartunk, ahol megismerhetjük egymást, megbeszélhetjük elképzeléseiteket és végigvesszük az esküvő napjának minden részletét. Ebben az időszakban arra törekszünk, hogy megértsük az egyedi történeteteket, stílusotokat, és hogy milyen hangulatot szeretnétek megörökíteni a fotókon. Ez a részletes előkészítési folyamat segít abban, hogy a fotózási napot teljesen rátok szabjuk, figyelembe véve minden egyedi kívánságotokat és ötleteteket. Ráadásul, ebben az időszakban tanácsokkal is szolgálunk a helyszín, az öltözködés és a nap menetrendjének megtervezésével kapcsolatban.

Kreatív Ötletek és Megoldások a Tökéletes Képekért

Mi több vagyunk, mint csak fotósok; művészek vagyunk, akik a kreativitást és az innovációt hozzák minden egyes felvételhez. Folyamatosan arra törekszünk, hogy új és izgalmas ötleteket hozzunk a fotózásba, legyen szó a kompozícióról, a különleges effektekről, vagy akár a természetes fények és a környezet egyedi használatáról. Személyes stílusotok és a nap egyedi hangulata inspirál minket abban, hogy olyan képeket készítsünk, amelyek valóban tükrözik a ti egyediségeteket. Minden fotózáson arra törekszünk, hogy megragadjuk azokat a pillanatokat, amelyek a leginkább kifejezik az Önök kapcsolatának lényegét.
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Rugalmas Hozzáállás és Problémamegoldó Készség

Tudjuk, hogy az esküvői nap tele van váratlan eseményekkel és utolsó pillanatban felmerülő kihívásokkal. Ezért nagyon rugalmasak vagyunk, és bármilyen helyzetben készen állunk a legjobb megoldások megtalálására. Legyen szó váratlan időjárási körülményekről, technikai problémákról vagy a program változásáról, mindig van B tervünk. Ez a rugalmasság és a problémamegoldó hozzáállás biztosítja, hogy a fotózás zökkenőmentesen és stresszmentesen zajlik, függetlenül attól, mi történik a háttérben.

Professzionális Felszerelés és Technika a Minőségi Képekért

A professzionális fotózási eszközök és a legújabb technikai megoldások alkalmazása révén biztosítjuk, hogy minden képet a lehető legmagasabb minőségben készítsünk el. A legmodernebb fényképezőgépek, objektívek és világítási eszközök mellett a legújabb képszerkesztő szoftvereket is használjuk. Ez a technikai felkészültség lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen fényviszonyok között is tökéletes képeket készíthessünk, legyen szó a naplemente romantikus fényéről, vagy egy belső tér intim hangulatáról.
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Gyors és Hatékony Utómunka a Gyors Kézbesítésért

Tudjuk, mennyire izgatottan vártok a fotókra az esküvő után, ezért a képek utómunkáját gyorsan és hatékonyan végezzük. A szerkesztési folyamat során kiemelt figyelmet fordítunk a részletekre, hogy minden kép a lehető legjobban tükrözze az esküvőtök varázsát. A képek szerkesztése során gondosan ügyelünk a színek, a fények és a részletek tökéletesítésére, hogy a végeredmény valóban lenyűgöző legyen. Emellett folyamatosan tartjuk veletek a kapcsolatot a folyamat során, hogy tájékoztassunk a haladásról és a várható kézbesítési időről.

Személyes Kapcsolattartás és Folyamatos Kommunikáció

Az együttműködés során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot veletek, hogy bármilyen kérdésre vagy kérésetekre időben reagálhassunk. A fotózás előtti időszakban, magán a nagy napon, valamint az utómunka során is rendelkezésre állunk, hogy minden információt megosszunk veletek, és biztosítsuk, hogy elégedettek legyetek a szolgáltatásainkkal. Ez a személyes kapcsolattartás és kommunikáció biztosítja, hogy az egész folyamat során kényelmesen és biztonságban érezzétek magatokat, tudva, hogy a kezeinkben van az egyik legfontosabb napotok megörökítése.
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Mindezek mellett, mi fotósok azon dolgozunk, hogy az esküvőtök minden pillanatát megörökítsük, és olyan emlékeket hozzunk létre, amelyek örökké tartóak lesznek. Az esküvőtök nem csupán egy nap az életetekben, hanem egy életre szóló emlék, amit mi segítünk megragadni és megőrizni.

6 lépés

6 Lépés, hogy Esküvőtök Fotóján a Lehető Legszebbek Legyetek!

Amikor az esküvői fotózásról van szó, mi többet kínálunk, mint csupán képek készítését. Mi a varázslatot örökítjük meg, amely az Ön nagy napját különlegessé teszi. Mindezt a legmodernebb technológiákkal, kreatív megközelítéssel és professzionális tapasztalattal.

1.

Tervezés és Koncepcióalkotás

Kezdjetek azzal, hogy eldöntitek, milyen stílusú fotókat szeretnétek. Vintage, modern, természetes? Beszéljétek meg az elképzeléseiteket a fotóssal, hogy a végeredmény pontosan tükrözze az ízléseteket és személyiségeteket.

2.

Helyszín Kiválasztása

A helyszín kulcsfontosságú a tökéletes fotók elkészítéséhez. Legyen az egy gyönyörű természeti környezet, elegáns belvárosi helyszín vagy egy jelentőségteljes személyes hely.

3.

Megfelelő Öltözködés és Stílus

Az esküvői ruha és öltözet kiválasztása nagyon fontos. Gondoskodjatok arról, hogy az öltözéketek összhangban legyen az esküvő témájával és a fotózás stílusával. Ne feledkezzetek meg a kiegészítőkről sem, mint például ékszerek, öv, cipő, amelyek még inkább kiemelik a megjelenéseteket.

4.

Szakértő Smink és Haj

A profi smink és haj különösen fontos a fényképezéshez. A smink legyen természetes, de kiemelje az arcotok legjobb tulajdonságait, míg a hajstílusnak egészítsen ki titeket és illeszkedjen a ruhátokhoz.

5.

Pózok és Testbeszéd

Gyakoroljatok pózokat a tükör előtt, hogy megtaláljátok azokat, amelyekben a legmagabiztosabbnak és legtermészetesebbnek érzitek magatokat. Emlékezzetek, a legfontosabb a kényelem és a természetesség.

6.

Kapcsolódjatok a Pillanathoz

Legyen szó akár az eljegyzési, akár az esküvői fotózásról, a legfontosabb, hogy élvezzétek a pillanatot. A legcsodálatosabb képek akkor születnek, amikor igazán a jelenben vagytok, és átéreztek minden pillanatot.

Ezek a lépések segítenek abban, hogy a fotóitokon a lehető legszebbek legyetek, és hogy az esküvőtök képei örökké tartó emlékek maradjanak.

Így Tudunk Együtt Dolgozni: 5 Lépésben

Amikor az esküvői fotózással kapcsolatban együttműködünk, fontos, hogy mindkét fél pontosan értse a folyamatot. Íme az öt lépés, amelyeket követünk, hogy biztosítsuk a sima és sikeres együttműködést:

esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Első Találkozó és Konzultáció

Az együttműködésünk első és talán legfontosabb lépése az első találkozó és konzultáció. Ez az alkalom lehetőséget biztosít arra, hogy személyesen találkozzunk, és megvitassuk az esküvőtök részleteit. Ebben az időszakban odafigyelünk arra, hogy megértsük a páros történetét, stílusát, és azt, hogy mit vártok el a fotóktól. Fontos számunkra, hogy teljes képet kapjunk az esküvőtök atmoszférájáról, a fontos személyekről, különleges pillanatokról, és minden egyébről, ami számotokra fontos. Ez a lépés nem csak arról szól, hogy összeállítsuk a fotózás logisztikáját, hanem arról is, hogy felépítsük a kölcsönös bizalmat és megértést, ami elengedhetetlen a sikeres együttműködéshez.

Szerződés Aláírása és Dátum Foglalása

Miután megegyeztünk a részletekben, egy hivatalos szerződést készítünk, ami mindkét fél jogait és kötelezettségeit tartalmazza. Ez a szerződés biztosítja, hogy mindannyian ugyanazon az oldalon vagyunk a fotózás minden aspektusát illetően. A szerződés aláírása után hivatalosan is lefoglaljuk a dátumot a naptárunkban. Ez a lépés biztosítja, hogy az esküvőtök napján kizárólag a ti különleges pillanataitokra összpontosíthassunk, és teljes mértékben a ti szükségleteiteket szolgáljuk.
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Előkészületek és Részletes Tervezés

Ahogy közeledik az esküvő napja, mélyebbre ásunk a részletekben, hogy minden tökéletes legyen. Ez magában foglalja a helyszíni bejárásokat, ahol megismerjük a fényviszonyokat, a háttér lehetőségeit és az ideális fotózási pontokat. Ezután összeállítjuk a nap menetrendjét, beleértve a különböző helyszíneken történő fotózás időpontjait és a fontos eseményeket, mint például a ceremónia, a fogadás, és a csoportos fotózások. Ez a lépés kulcsfontosságú ahhoz, hogy a fotózási nap zökkenőmentesen és hatékonyan zajljon, minimalizálva a stresszt és maximalizálva a lehetőségeket a tökéletes képek elkészítésére.

A Nagy Nap: Fotózás

Az esküvő napján teljes figyelmünket és energiánkat arra összpontosítjuk, hogy megörökítsük azokat a pillanatokat, amelyek örökké tartó emlékeket jelentenek majd számotokra. Korán érkezünk a helyszínre, hogy felkészüljünk és beállítsuk a felszerelést. Az egész nap során diszkréten, de hatékonyan dolgozunk, hogy rögzítsük a legfontosabb eseményeket és az apró, de jelentős részleteket. Célunk, hogy az esküvői napotok minden egyes fontos pillanatát megörökítsük, miközben lehetőséget biztosítunk spontán és természetes képek készítésére is.
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok
esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Utómunka és Képek Kézbesítése

Miután véget ért az esküvő, a képek utómunkájának folyamata kezdődik. Ebben a szakaszban a képeket gondosan szerkesztjük, színeket finomítjuk és a legjobb pillanatokat válogatjuk ki. Ez a folyamat alapos és időigényes, de biztosítjuk, hogy minden egyes kép a lehető legjobb minőségben kerüljön hozzátok. A képek elkészülte után egy online galériát hozunk létre, ahol egyszerűen megtekinthetitek és letölthetitek a képeket. Emellett, ha kívánjátok, segítünk a tökéletes esküvői album összeállításában is, hogy a képek nem csak digitális formában, hanem nyomtatott albumként is örök emléket képezzenek.
Ezek a lépések garantálják, hogy az együttműködésünk sima és stresszmentes legyen, miközben a lehető legjobb emlékeket hozzuk létre az esküvőtök napjáról.

Gyakori Kérdések

Általában az esküvői fotózás 6-12 órát foglal magában, attól függően, hogy milyen részletesen szeretnétek megörökíteni a napot. Ez magában foglalja az előkészületeket, a ceremóniát, a fogadást és minden különleges pillanatot.
A fotók elkészítése és szerkesztése általában 4-6 hétig tart. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban, de a legmagasabb minőségben adjuk át a képeket.
A helyszín kiválasztásában teljes mértékben segítünk. Javaslatokat teszünk a személyes preferenciáitoknak és az esküvő stílusának megfelelően, legyen az egy természeti helyszín, egy elegáns belterületi helyszín vagy egy jelentőségteljes személyes hely.
Csomagjaink különböző szolgáltatásokat tartalmaznak, mint például az esküvői nap teljes lefedése, előzetes eljegyzési fotózás, profi képszerkesztés, digitális fotóalbumok és nyomtatott albumok. Minden csomagot személyre szabhatunk.
Minden időjárási helyzetre fel vagyunk készülve. Ha szükséges, alternatív helyszíneket javasolunk, vagy beállításokat alkalmazunk, hogy biztosítsuk a fotók minőségét.
Igen, esküvői videózást is kínálunk. Ez magában foglalja a ceremónia, a fogadás és a fontos pillanatok teljes lefedését, valamint professzionális vágást és szerkesztést.
Ajánljuk, hogy előzetesen találkozzatok a fotóssal a részletek megbeszélésére. Gondoskodjatok a megfelelő öltözékről, sminkről és frizuráról, és gyakoroljatok pózokat, hogy a fotózáson kényelmesen és természetesen érezzétek magatokat.
Sokféle stílusban dolgozunk, beleértve a hagyományos, modern, dokumentarista és művészi fotózást. Mindig az ügyfelek stíluspreferenciáihoz igazodunk.
Igen, kínálunk elő- és utó-esküvői fotózást, amely lehetőséget ad a pároknak, hogy további különleges képeket készítsenek egyéb helyszíneken.
Teljes elégedettségi garanciát vállalunk minden képünk minőségére. Ha valamilyen okból nem lennétek elégedettek a végeredménnyel, korlátlan számú képszerkesztést és javítást kínálunk, hogy biztosítsuk a tökéletes végeredményt.

Utiköltség és szállásdíj

esküvői fotózás, Esküvői fotózás – Profi fotósok

Míg más videósoknál azt számolgathatod, hogy hány kilométerre van az esküvőd helyszíne a videós bázisától és ez mennyibe fog neked fájni a videó készítés díján felül, addig nálunk a kiszállás teljesen ingyenes.

Bárhol is lesz az esküvőtök megtartva Magyarország területén, mi nem számunk fel sem utiköltséget, sem szállásdíjat!