AKCIÓ: Minden videós csomagunk -40.000 Ft kedvezménnyel foglalható ÁPRILIS 21-ig!

Ismerd meg a videós csapatunkat

Esküvői videós, filmkészítő csapat vagyunk.
Tapasztalt operatőrök, vágók és szervezők dolgozunk együtt, hogy a lehető legmagasabb színvonalú esküvői filmeket készíthessük el Nektek.

Ismerj meg engem, Ismerd meg a videós csapatunkat

HUSZTI BOLDIZSÁR

Cégvezető

Az én történetem a videózás világában egy iskolai projekt kapcsán kezdődött, amikor az alkotás folyamata azonnal elvarázsolt, és a pozitív visszajelzések csak megerősítettek abban, hogy ezen az úton haladjak tovább.

2019-ben több esküvői forgatáson is részt vettem mint másodpilóta. Ez volt az a pont, amikor beleszerettem az esküvői filmezésbe és a cinematográf stílusba. Ekkor döntöttem el, hogy profi esküvői videóssá válok.
Folyamatosan képeztem magam, jelentős összegeket fektettem be a felszerelésemben, és rengeteg esküvőn forgattam, ahol gyönyörű, érzelemdús filmeket készítettem.

Az elmúlt pár év során egy 6 fős csapatot építettem fel, akikkel évente több mint 100 esküvőn forgatunk és készítjük el azokat a csodálatos esküvői videókat, amelyekre a párok mindig is vágytak.

Barcsa Máté

operatőr

Filmkészítés iránti szenvedélyem már gyermekkorom óta velem van, amikor is 10 évesen a barátaimmal általános iskola mellett kisfilmeket készítettünk. Ezek a korai próbálkozások voltak az alapkövei annak a tudásnak, ami mára professzionális szintre emelkedett. Mindig is szerettem volna, hogy a történetmesélés és az emlékek megőrzése ne csak hobbim legyen, hanem hivatásom is.

A filmkészítés iránti lelkesedésem később vett egy új irányt, amikor felfedeztem a légifelvételek varázslatos világát. Az elmúlt években sikerült ezt a két szenvedélyt ötvöznöm, és mostanra a rendezvények, különösen az esküvők légi és földi videózásában találtam meg az igazi hivatásomat. Megtanultam, hogyan fűzzem össze a földi felvételeket a légifelvételekkel, hogy teljes és magával ragadó történeteket meséljek el a képek nyelvén.

Amit igazán szeretek a munkámban, az az az elégedettség, amit akkor érzek, amikor látom, hogy egy projekt, amibe minden tudásomat és szenvedélyemet beletettem, valódi értéket képvisel a megbízó számára. Számomra a filmkészítés nem csupán a képek rögzítése, hanem a pillanatok és érzések megörökítése, egy olyan alkotás, amely életre kelti a történeteket és örökkévalóvá teszi a pillanatokat.

Minden egyes projekt egy újabb lehetőség, hogy tökéletesíthessem a mesterségemet, és minden alkalommal arra törekszem, hogy a végeredmény tükrözze a pár egyéniségét és megossza velük az alkotás örömét. Legyen szó egy gyengéd pillantról az oltár előtt, egy felszabadult táncról a parketten vagy egy megható családi ölelésről a naplementében, én ott vagyok, hogy elkapjam ezeket az érzelmeket és történeteket, melyek összekötik az embereket és generációkon át értékes emlékeket hoznak létre.

Ismerj meg engem, Ismerd meg a videós csapatunkat
Ismerj meg engem, Ismerd meg a videós csapatunkat

Vígvári Kende

Operatőr

Gyermekkorom óta vonzódom a vizuális művészetekhez, már akkor is azon kaptam magam, hogy a körülöttem lévő világot mások számára is láthatóvá és érzékelhetővé szeretném tenni. Ez a szenvedély az évek során csak nőtt bennem, és három éve döntöttem el, hogy a fotózás és filmkészítés lesz az a terület, ahol a kreativitásomat teljes mértékben kamatoztatni tudom.

Fotóimban és filmjeimben törekszem arra, hogy a saját, egyedi látásmódomat tükrözzem, miközben a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelek. Nem csupán a technikai tökéletességre törekszem, hanem arra is, hogy képeim és videóim megragadják azokat a finom árnyalatokat és részleteket, amelyek igazán megelevenítik a történeteket.

Az emberek élete és a megismételhetetlen pillanatok lenyűgözően inspirálnak. Megpróbálom ezt a különleges varázst – egy első lépést, egy őszinte mosolyt vagy egy megható könnyet – a kamerám lencséjén keresztül megragadni és úgy továbbadni, hogy azok, akik a képeimet és filmjeimet nézik, valóban úgy érezhessék: ők is ott voltak azon a helyen, abban a pillanatban. Minden egyes fotóm és videóm egy történet, amelyet a legapróbb részletekig gondosan komponálok, hogy a nézők nem csak lássák, hanem érezzék is a pillanatok súlyát és szépségét.

Kormos Viktor

Operatőr

Képzelj el egy filmet, ami nem csak megmutatja az esküvődet, hanem újraéli azt veled – minden mosolyt, könnyet, és azt a különleges varázst, ami csak a te napodon létezik. Én, mint filmes és mesemondó, ezt a varázst hívom haza a képernyőre. Az én szenvedélyem, hogy felfedezzem és megőrizzem a szeretet történeteidet, olyan filmek formájában, amik nem csak megosztanak, hanem elmesélnek egy történetet.

Az utóbbi öt év során specializálódtam az esküvői filmművészetre, létrehozva olyan mozgóképeket, amelyek többet mondhatnak el egyetlen pillanatban, mint amit szavakba lehetne foglalni. A filmjeim nem szimplán a szertartás dokumentálásáról szólnak, hanem arról a láthatatlan kapocsról, ami összeköti a párokat és a szeretteiket.

Az esküvők forgatásával járó kihívások izgalommal töltenek el, és mindig kész vagyok új megoldásokat találni, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen. Ha a tiéd a kamera előtt a főszerep, én leszek a rendező, aki a színfalak mögött biztosítja, hogy minden tökéletes legyen. Engedd meg, hogy én meséljem el a ti szerelmi történeteteket.

Ismerj meg engem, Ismerd meg a videós csapatunkat
Ismerj meg engem, Ismerd meg a videós csapatunkat

Németh Dános

Operatőr

Szenvedélyem a történetmesélés, és nincs annál szebb történet, mint két szerelmes összekötése. Kiskorom óta rajongok a filmekért, és mindig is lenyűgözött, ahogy egy jól megkomponált videó képes elmesélni egy egész élettörténetet. 

Sok éves tanulás és gyakorlás után olyan tudásra tettem szert, ami lehetővé tette számomra, hogy szenvedélyemet a szakmámmá alakítsam. Az elmúlt 3 évben számos esküvőt és rendezvényt rögzítettem, és minden egyes alkalommal elköteleztem magam amellett, hogy a lehető legjobb munkát adjam. 

Az én stílusom egyedi: dinamikus, érzelemgazdag és személyre szabott. Hiszek abban, hogy minden pár története egyedi, és a videóimban arra törekszem, hogy ezt a különlegességet megörökítsem. Legyen szó egy tengerparti esküvőről, egy hagyományos templomi ceremóniáról vagy egy bohém stílusú lagziról, minden eseményben megtalálom és megmutatom azt a varázslatot, ami az adott napot egyedülállóvá teszi. 

Amikor nem esküvőket filmezek, szabadidőmben rövidfilmeken dolgozom vagy utazom, hogy új inspirációkat gyűjtsek. Minden új hely, kultúra és ember, akivel találkozom, hozzájárul ahhoz a látásmódhoz, amivel a történeteiteket elmesélem.

Huszti Andor

vágó

Amikor először kezdtem el videókat szerkeszteni, rájöttem, hogy minden egyes klip, minden egyes vágás egy új történet születését jelenti. 

Autodidakta módon tanultam meg a vágás művészetét, és ott döntöttem el, hogy az esküvői videóvágás lesz a specialitásom. Hiszem, hogy egy esküvői film nem csak a nap eseményeinek egyszerű dokumentációja, hanem egy olyan művészeti alkotás, amely a pár szerelmét és aznap megélt érzelmeit örökíti meg. 

A videóvágás során a részletekre koncentrálok, hogy megragadjam a nap legmeghatóbb és legfontosabb pillanatait. A csapatommal együttműködve arra törekszünk, hogy a végső film nem csak visszaadja a nap eseményeit, hanem elmesélje a ti egyedi történeteteket is.

Amikor nem esküvői videókon dolgozom, szeretek új vágási technikákat tanulni, filmeket nézni, és inspirációt gyűjteni minden lehetséges forrásból. Minden új projekt egy lehetőség számomra, hogy kibontakoztassam kreativitásomat és új ötleteket hozzak az esküvői videózás világába. Az esküvői videóvágás mára már nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. 

Ismerj meg engem, Ismerd meg a videós csapatunkat

Pintér Dániel

Operatőr és vágó

Amikor az esküvői videókról beszélünk, gyakran esik szó a pillanatok megörökítéséről, de számomra ennél sokkal többről van szó. Számomra a képalkotás maga a varázslat, amely képes újra és újra életre kelteni a múltat. Az én nevemben a “videós” szó nemcsak a technikai szaktudást jelenti, hanem a kreativitást, az érzelmek megörökítésének művészetét és azt a képességet, hogy egy történetet örök életre keltsek.

Több mint egy évtizedes tapasztalattal a vizuális narratívák területén, én az a személy vagyok, aki nem fél a hagyományoktól eltérni, hogy valami egyedülálló és maradandót hozzon létre. A kameráimmal, mint ecsettel a vásznon, olyan esküvői filmeket alkotok, melyek minden egyes képkockájában ott bujkál a nevetés, a könnyek és a ti különleges szerelemnek az energiája.

Lépjünk kapcsolatba, és meséld el, hogyan képzeled el a tökéletes napodat, és én biztosítalak afelől, hogy minden várakozásodat felülmúlva hozom el neked azt a filmet, amit a szívvel és lélekkel érdemelsz. A te boldogságod a mozgóképem, és már alig várom, hogy együtt alkosshassuk meg azt az örök emléket.

halmai Levente

Operatőr és vágó

Gyerekkorom óta a kreativitás és a művészet szerelmese voltam. Amikor először fogtam a kezembe a kamerát, tudtam, hogy megtaláltam a hivatásomat: mesélni az emberek történetét képek segítségével. 

Otton tanultam meg a képi nyelv finomságait, és ez adta meg az alapját annak a stílusnak, amit ma is követek. Hiszem, hogy minden pár története egyedi és megismételhetetlen, és én azon dolgozom, hogy ezt a különlegességet minden videómban tükrözzem. 

Az én munkám a részletekben rejlik. A pillanatok, amikor az örömanya könnyeket töröl, vagy a vőlegény elcsípi az első pillantását menyasszonyára, ezek azok a momentumok, amelyeket örök életre keltetek a videóimon keresztül. Szenvedélyem a természetes fény és a finom, érzelmes képek megalkotása, amelyek elmesélik a ti szerelmi történeteteket. 

Amikor éppen nem esküvőket filmezek, szeretek utazni, új kultúrákat felfedezni és inspirációt meríteni a világ minden tájáról. Úgy érzem, minden új hely és ember, akivel találkozom, gazdagítja a látásmódomat és friss perspektívákat hoz a munkámba. Az esküvői videózás nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. 

Ismerj meg engem, Ismerd meg a videós csapatunkat

Máth Kristóf

Operatőr és vágó

Egyszerre vagyok kreatív és maximalista, a kamera használata pedig nem csak munka, hanem szórakozás és hivatás is egyben.

Épp ezért fontos, hogyha valaki megtisztel a bizalmával, akkor ezt a legjobb tudásom szerint elkészített munkával tudjam viszonozni.
Számomra csak így van értelme!

Nézzétek meg a legszebb esküvői filmjeinket és
foglaljátok le esküvőtök napját a naptárunkban!