AKCIÓ: Minden videós csomagunk -40.000 Ft kedvezménnyel foglalható ÁPRILIS 21-ig!

Legjobb téli esküvői szolgáltatók listája

Tartalomjegyzék

Mikor a természet hófátyolba borul, és a világ egy csodás, fehér csendben pihen, a téli esküvők varázsa minden eddiginél intenzívebben érezhető. A téli idill és a meghitt pillanatok különleges kombinációját kínáló esküvők egyre népszerűbbek a párok körében, akik egy valódi mesébe illő ceremóniára vágynak.

Ha Te is a hófehér álom esküvőről álmodsz, akkor a legjobb helyen jársz! Oldalunkon a legkiválóbb téli esküvői szolgáltatókat gyűjtöttük össze, hogy segítsünk Neked a tökéletes nap megtervezésében.
Fedezd fel a havas tájak közötti esküvői helyszíneket, a téli tematikájú dekorációs szolgáltatásokat, a melegítő menüket kínáló éttermeket és még sok mást.

Légy részese a téli varázslatnak, és bízd magad a legjobb szakemberekre!

Téli esküvői helyszín

Az év legvarázslatosabb időszakában mondani „igen”-t egy különleges élmény. A téli esküvőknek megvan az a varázsa, amit más évszakokban nehéz reprodukálni: a havas tájak, a fénylő gyertyák, a meleg belső terek… Mindez csak fokozza az esemény romantikáját. Azonban az ideális helyszín kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy az esküvő igazán emlékezetes legyen. Legyen szó egy elegáns városi rendezvényközpontról, egy festői környezetben elhelyezkedő vidéki házról, vagy akár egy hegyi menedék helyszínről, a tökéletes téli esküvői helyszín a hangulat alapja.

22 Rendezvényközpont

Az elegáns és kifinomult 22 Rendezvényközpont az év minden szakában felejthetetlen pillanatokat kínál a házasulandó pároknak. Az ideális helyszín azoknak, akik egy csodálatos, modern és mégis hangulatos helyszínen szeretnének örök hűséget fogadni.  A helyszín kifejezetten elegáns esküvők megtartására lett megálmodva, létrehozva. 4 rendezvényterem, tánctér, esküvői bútorzat, berendezés, hang és fénytechnika. 600 fő kiszolgálására alkalmas modern, gépesített konyha. Boutique Hotel 4 lakosztállyal, 12 minikonyhás apartmannal, 11 szobával.

Kisbirtok.Kultbázis

Ez a festői környezetben elhelyezkedő különleges pajta épület, mely a Balaton közelében található, varázslatos téli esküvői helyszínnek ígérkezik. Az idilli táj, a vakítóan fehér hó és a meleg, barátságos belső tér garantálja, hogy a napotok emlékezetessé válik. Tökéletes választás azoknak a pároknak, akik egyedi és természetközeli helyszínen szeretnének „igen”-t mondani.

Egy különleges hangulatú pajta épület a Balaton közelében, mely tökéletes helyszíne lehet egy igazi téli esküvőnek: a kék és zöld minden árnyalatában pompázó – Balaton színeit felsorakoztató – hatalmas pajta ajtó, körben erdő, középen kerekes kút és ha az égiek is úgy akarják a vakítóan fehér hó egy csodás jégvilágba repít benneteket. Az épület 150 fő befogadására alkalmas és télen hőgombával felfűthető.

 • Szolgáltatási terület: Veszprém megye
 • Télen tartott esküvők kedvezménye: 20%
 • Weboldal

 

Téli esküvői dekoráció

A téli esküvők dekorációja olyan, mint egy álom, mely valóra válik. A hófehér alap, a ragyogó ezüst és arany részletek, a fenyőágak és a gyertyák fénye mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az esemény különleges és meghitt legyen. Azonban a tökéletes dekoráció nem csak a szemnek, hanem a léleknek is örömöt okoz. A legkisebb részletek, mint például a kézzel készített dísztárgyak vagy az egyedi asztali díszek, mind hozzáadnak az esemény egyediségéhez és emlékezetességéhez.

Kreativ E Dekor

Egyedi, tematikus és a téli esküvői hangulathoz tökéletesen illeszkedő dekorációk tervezése és kivitelezése. Profi csapatunk a legapróbb részletekig gondoskodik arról, hogy a nagy napotok minden pillanata tökéletes legyen. Varázsoljuk el vendégeiteket és teremtsünk együtt felejthetetlen pillanatokat!
Egyedi, tematikus, dekoráciòk, tervezése és kivitelezése . Tündérmesét rajzolunk körétek

 • Szolgáltatási terület: Országosan
 • Télen tartott esküvők kedvezménye: 20%
 • Weboldal

Decorline

A Decorline garantáltan prémium minőségű dekorációkat kínál, hogy téli esküvőtök minden egyes pillanata különleges és emlékezetes legyen. Akár egy egyszerű, letisztult stílusú, vagy egy pompázatos, gazdag dekorációt szeretnétek, mi gondoskodunk róla, hogy a téli mennyegzőtöknek varázslatos hangulata legyen.

 • Szolgáltatási terület: Baranya
 • Télen tartott esküvők kedvezménye: 10%
 • Weboldal

Vintagedekor-Provence Esküvő

A esküvő dekorációjának kiválasztása kihívás. Minőségi alapanyagokat használunk.Kültéren megvilágított fák, szertartás helyszíne gyertyákkal, lámpásokkal, fehér bevonuló szőnyeggel. A vacsoraasztalok díszítése fehér vagy ezüst hópelyhekkel, tobozzal, fenyőagakkal, kristályvázákkal, piros tömbgyertyákkal, mécsesekkel,vagy fagyönggyel. Padlovázában elhelyezett fehér faágak, rajtuk csüngő kristályokkal beltéri dekorációnak. Minden dekorációt szívvel lélekkel készítünk.

 • Szolgáltatási terület: Országosan
 • Weboldal

Esküvősziget

Az Esküvősziget széles választékban kínál szülőköszöntő ajándékokat, tanú és koszorúslány felkérőket, papír alapú esküvői kiegészítőket és köszönetajándékokat. Mindezt kiegészítve egyedi grafikával és ötletekkel, hogy a téli esküvőtök minden részlete tökéletesen illeszkedjen az általatok kiválasztott téma és stílus mellé.

 

Téli esküvői ruha

A téli esküvői ruházat nem csak a melegségről és kényelemről szól, hanem a stílusról és az eleganciáról is. A vastagabb anyagok, a hosszabb ujjak és a gazdag részletek mind hozzájárulnak a tökéletes téli esküvői ruha kialakításához. Azonban nem csak a menyasszonyi ruha fontos, hanem a vőlegény és a násznép öltözete is. A selyem, a bársony és a gyapjú mind népszerű választások ebben az időszakban, melyek nem csak melegen tartanak, hanem stílusos megjelenést is biztosítanak.

Image menyasszonyi ruhaszalon

Legyen a téli esküvődön viselt ruha valóban a Te stílusod! Az Image ruhaszalonban elképzeléseid alapján is készítjük a menyasszonyi ruhákat, hogy a nagy napon valóban Te legyél a középpontban.

 • Szolgáltatási terület: Országosan
 • Weboldal

Evanzselin

Az Evanzselin szalonban minden menyasszony egyedi elképzeléseit valósítjuk meg. Téli esküvődre álmodd meg álmaid ruháját, és mi elkészítjük azt Neked.

 • Szolgáltatási terület: Budapest
 • Télen tartott esküvők kedvezménye: 10%
 • Weboldal

Aurora Szalon- Csige Judit Couture

A téli esküvő a varázslat ideje! Az Aurora Szalonban Csige Judit tervezi meg és készíti el a menyasszonyi ruhákat az ötleteid alapján. Mert a téli esküvődön is megérdemled, hogy különlegesen érezd magad.

Nefelejcs Esküvői Ruhaszalon

A Nefelejcs Esküvői Ruhaszalonban minden menyasszony megtalálja álmai ruháját, legyen az egy exkluzív darab vagy egy egyszerűbb, mégis lenyűgöző kreáció. Télen is ragyogj a tökéletes ruhában! Exkluzív menyasszonyi ruháktól az egyszerűbb csodákig.
Legyen velünk tökéletes a Nagy Nap!

 • Szolgáltatási terület: Országosan
 • Télen tartott esküvők kedvezménye: 10.000 Ft kedvezmény készleten lévő ruhafoglalás esetén, 100.000 ft feletti összegnél.
 • Weboldal , További link

 

Téli esküvői tánc

A tánc az egyik legemlékezetesebb pillanat az esküvőn. A téli esküvőkön a tánc különösen varázslatos lehet, hiszen a hóesés, a gyertyafény és a meleg belső tér mind hozzáadnak a pillanat romantikájához. Egy lassú, érzelmes dal, mely a hóesésben kezdődik, vagy egy vidám, ütemes zene, mely a hideg ellenére is felmelegíti a szíveket, mind hozzájárulnak a tökéletes téli esküvői táncélményhez.

Esküvői Tánctanár Bácskai Zsolt

Az első tánc a házaséletbe való belépés jele. Bácskai Zsolt segítségével készüljetek fel erre a különleges pillanatra, hogy a téli esküvőtök látványos és emlékezetes legyen! Szuper látványos, egyedi nyitótanc, szikrázó hangulatban!

 

Téli esküvői videózás

A videózás az, amely lehetővé teszi az esküvői pillanatok örökítését és újraélését. A téli időszak különleges kihívások elé állítja a videósokat, hiszen a hó, a fények és a hideg mind befolyásolják a felvételek minőségét. Azonban egy profi videós képes megörökíteni azokat a különleges pillanatokat, amelyek a téli esküvőt olyan egyedivé és emlékezetessé teszik.

Esküvői videózás

Amikor a hópelyhek lassan szállnak a földre, és a világ egy csillogó, tiszta fehér takaró alatt pihen, a téli időszakban sok pár választja ezt a gyönyörű szezont az esküvőjük megtartására. A téli esküvőknek sajátos varázsa van: a gyertyafényben csillogó hó, a meleg és barátságos belső terek, a romantikus és misztikus hangulat. De hogyan örökíthető meg mindez a legjobban, hogy az emlékezetes pillanatok soha ne vesszenek el? A válasz egyszerű: egy profi téli esküvői videós segítségével.

Esküvői videózás szolgáltatásunk nem csak egy egyszerű felvételt kínál az eseményről. Célunk, hogy a nap minden apró részletét, minden érzelmes pillanatát és minden nevetést örökítse meg. A videónkban nem csak a nagy pillanatokat, mint a fogadalmak vagy az első tánc, hanem a kisebb, mégis jelentőségteljes mozzanatokat is megörökítjük: az örömanya könnyeit, a barátok nevetését, a gyerekek játékát a hóban.

 • Szolgáltatási terület: Országosan
 • Télen tartott esküvők kedvezménye: 10%
 • Weboldal

Gyönyörűszép esküvői videót készítenek esküvőtökről, a szertartásról és a lakodalomról. Nézzétek meg az eddigi videókat!

Téli esküvői zenész

A zene az, ami életre kelti az esküvőt. A téli esküvőkön a zenészeknek különleges figyelmet kell fordítaniuk a választott dalokra és a hangulatra. Egy meleg, akusztikus gitár, egy mély, rezonáló cselló vagy akár egy édes, csengő harfa mind hozzáadhatnak a téli esküvő hangulatához. Az élő zene nem csak a füleket, hanem a szívet is megérinti, így a tökéletes zenész választása kulcsfontosságú egy emlékezetes téli esküvőhöz.

Csengőkoncert

Ezt a produkciót nem egy meghívott vendég, vagy előadó alkotja meg, hanem maga a közönség. Ebben mindenki részt tud venni, és a társaság közösen tud alkotni. A végeredmény pedig maguk a dalok, melyeket a jelenlévők játszanak el csengettyűkkel egy moderátor és egy animáció segítségével.

 • Szolgáltatási terület: Országosan
 • Télen tartott esküvők kedvezménye: 30%
 • Weboldal

MaNDiSCo DJ. TeaM

A esküvőhöz a megrendelő által kívánt zenei stílus, illetve a rendezvény terem hangulatos faldekor megvilágítása, szükség esetén hab, buborék, köd, szárazjég effektek és a rendezvény témájához kívánt sajtó háttérfal biztosítása a főasztal mögé vagy fotózáshoz.

 • Szolgáltatási terület: Országosan
 • Télen tartott esküvők kedvezménye: 300.000 Ft feletti megrendelés összegből 20% kedvezmény
 • Weboldal , További link

Egyéb szolgáltatás

Rendezvényszervíz

A Rendezvényszervíz számos szolgáltatással teszi felejthetetlenné a téli esküvőtöket. Válasszatok csokiszökőkutat, italszökőkutat, sajtszökőkutat, gyümölcspálmát vagy tűzijátékot a nagy napra!

Olvasd el ezeket is: